De havenmeester
De havenmeester is aanwezig van 15 april tot 15 oktober tussen 19.00 uur en 20.00 uur en is dan ook telefonisch bereikbaar : 0184 420073.

Openings tijden toegangshek
Het toegangshek is in de periode 15 april tot 15 oktober open van 8.00 uur tot 20.00 uur. Buiten deze tijden kunt u het hek openen met een sleutel, die u tegen betaling van een borg (€ 22,00) kunt verkrijgen bij de havenmeester. De toegangspoort van de Kaai is 24.00 uur per dag op slot(pinnen is niet mogelijk).

Gastenplaatsen
Gastenplaatsen zijn kopsteiger G/H en I/J . In overleg met de havenmeester kunt u een box toegewezen krijgen (mits er een box beschikbaar is).
De kosten voor overnachten van gasten zijn € 1,40 per m', is men lid van het watersportverbond (op vertoon van het pasje) € 1,05 per m'(pinnen is niet mogelijk).

Sanitair/elektriciteit/vuilwater/afval
Naast het clubschip is het sanitairgebouw met toilet en douche en de voorziening voor het legen van chemisch toiletten. Op kopsteiger K is de voorziening om uw vuilwatertank te legen (geen bilgewater)
Water, elektriciteit en douche zijn gratis. Op de wal staat een container voor huisvuil.

Zwerfplek
Voor een zwerfplek in de zomermaanden opgeven bij de havenmeester vanaf 15 april. De kosten van een zwerfplek zijn € 0,35 per m' per nacht (alleen voor leden van de vereniging, pinnen is niet mogelijk).

Vertrek leden langer dan drie dagen
Als leden langer dan drie dagen weggaan moeten zij dit melden aan de havenmeester.
Info
De ingang van  jachthaven vindt u tegenover Havenstraat 1.
Sanitairgebouw
Watersport
Vereniging
Sliedrecht
WVS
Copyright © 2018 by "Woody" webdesigner  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: woodyspecial@gmail.com
THOM ZeilmakerijA-Garden